16 martie 2022

CUM AR TERBUI SĂ ÎL ABORDEZI CORECT PE COORDONATOR

Înainte de a cere orice fel de sfat coordonatorului, trebuie să-ți faci temele foarte bine. Mai exact, trebuie să faci o structură minimalistă de cercetare pentru ca acesta să știe că îți pasă de subiectul tău și că ești interesat. Această parte a colaborării dintre voi, va fi importantă atunci când îți vor fi acordate notele finale din raportul de notare al lucrării tale, precum și la secțiunea de recenzii despre modul de lucrul cu tine.

 

Iată ce va conține structura minimalistă

Structura propusă va avea între 3 și 5 pagini, și va avea specificațiile potrivite pentru organizare în pagină, clasice de altfel și în realizarea lucrării propriu zise. Se recomandă formatarea pagini în mărimea A4, margini de 2 cm, stilul fontului Times New Roman, cu o mărime de 12 și o spațiere între rânduri de 1,5.

 

Pe tema lucrării, se vor aborda următoarele cerințe într-un mod scurt dar detaliat îndejuns pentru a comunica intenția clară:

 

Cerințe generale

  • Care este tema abordată?
  • De ce merită cercetat acest subiect - pentru cine este important (de exemplu, pentru o anumită companie sau industrie, pentru o categorie de consumatori, pentru o categorie de pacienți, etc.) și în ce fel este acest subiect original?
  • Care sunt obiectivele tale propuse prin intermediul lucrării?
  • Care este structura lucrării - principalele sale capitole și ce va include fiecare?


Partea teoretică a lucrării de licenţă sau disertație

  • Cum și de unde este documentată partea teoretică? (de exemplu. bibliotecă, baze de date științifice, rapoarte statistice, jurnale internaționale)
  • Care sunt principalele surse bibliografice care vor fi folosite pentru studierea subiectului, și ce tipuri de materiale sunt acestea? (de exemplu. cărți, tratate, monografii, articole și studii științifice)
  • Care sunt principalele direcții/teorii/metode/idei identificate în literatura de specialitate pe tema studiată?
  • Unde este încadrată propria lucrare în imaginea de ansamblu (de o parte sau de cealaltă a unei teorii/abordări/perspective; de ce)?
  • În ce mod te va ajuta bibliografia urmărită la realizarea analizei proprii pe tema studiată și la dezvoltarea de concluzii și propuneri originale în lucrarea ta?

 

Urmărind aceste recomandări, vei putea alcătui o propunere organizată, iar coordonatorul tău va observa atat intenția cât și seriozitatea cu care abordezi lucrarea pe care plănuiești să o realizezi. Aceste lucruri vor conta foarte mult nu doar în notarea de la final, cât și pentru tine, pentru a nu te îndepărta foarte mult de ideea și planul pe care ți l-ai propus și cel mai important, pentru a nu te pierde în detalii care nu sunt relevante, pe parcursul în care lucrezi la material.

 

Dacă nu te descurci, te ajutăm noi!

 

Apasă aici pentru a primi ajutor din partea noastră 

CLICK CĂTRE

WHATSAPP

Click aici pentru a ne scrie pe WhatsApp

Analiză statistică cu SPSS

Ai de pregătit o analiză statistică cu SPSS? Îți sărim în ajutor!

Fie că este lucrare de licență sau disertație, studiu, cercetare sau prelucrare și analiză statistică cu ajutorul SPSS, sunt 99% șanse să te putem ajuta! Ne poți spune direct de ce ai nevoie. Cu cât ne oferi mai multe detalii, cu atât mai bine! După ce fixăm toate detaliile împreună alături de un deadline, noi ne apucăm de treabă și ne ocupăm de tot ce am stabilit!

Analiză statistica cu SPSS

DESPRE NOI

Theoristic oferă servicii de consultanţă și asistență pentru întocmirea materialelor de analiză statistică. 

Buton Facebook Theoristic.ro
Buton Instagram Theoristic.ro
Buton WhatsApp Theoristic.ro

MENIU

ADRESĂ

Constanța, România

tel. +44 7737 255 112

contact@theoristic.ro

URMĂREȘTE-NE:

CONTACT

Adresa ta de e-mail:
Conținutul mesajului:
EXPEDIAZĂ MESAJ
EXPEDIAZĂ MESAJ
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

2024 © Copyright by Theoristic.ro